Program


Fülei Balázs zongoraestje

Fülei Balázs zongoraestje

MVM Koncertek – „Junior Prima Díjasok hangversenysorozata” 5.
2021. november 9-én 18 órakor a Bartók Emlékházban Vida Mónika megbetegedése miatt Fülei Balázs zongoraestje kerül megrendezésre.
 több

„MVM KONCERTEK” – 2021
Junior Prima Díjasok hangversenysorozata a Bartók Emlékházban

A művész "A Zongora közelről"-sorozathoz hasonlóan ezúttal is beszél az elhangzó művekről. A műsor a koncert napján megtekinthető a www.azongora.hu honlapon, ahol jegyek is vásárolhatók. Mindenkit szeretettel várunk a hangversenyre. A korábban vásárolt jegyek a koncert helyszínén visszaválthatók a koncert előtt 5 órától a hangverseny végéig.

Műsor:

Schubert: Magyar melódia, D 817       
Liszt: A Villa d'Este szökőkútjai
Chopin: f-moll ballada, Op. 52
Liszt: Velence és Nápoly
          Gondoliera
          Canzone
          Tarantella

A koncertek látogatásakor kérjük, tartsák be a járványhelyzet aktuális előírásait!
A hangversenyeken maszk viselése ajánlott!
Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A hangversenyekre az elmaradt MVM KONCERTEK jegytulajdonosai is regisztrálhatnak a jelentkezés sorrendjében, kizárólag az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen.

A hangversenysorozat névadó szponzora: MVM Zrt.

Ajánló


EGYÉNISÉG-ROMANTIKA-TŰZ-ENERGIA. A két világhírű művészt aligha kell bemutatni, rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A Cziffra Emlékév egyik…

Idén is megrendezésre kerül az MVM Karácsonyi Koncert december 19-én, a Zeneakadémia Nagytermében. Vigh Andrea (hárfa) és Balázs János (zongora)…

Jevgenyij Koroljov zongoraestjével folytatódik az MVM Koncertek – A Zongora-sorozat a Zeneakadémia Nagytermében december 7-én, kedden.